Helppous yllättää
Sausage rolls

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

6 levyä levy lehtitaikinaa lehtitaikina
(tai voitaikinaa)
300 g g raakamakkaraa raakamakkara
(Grillimaisteri Lammas Merquez)
1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
3 rkl rkl minttuhyytelöä minttuhyytelö
2 kananmunaa kananmuna
1 dl dl korppujauhoja korppujauho
0,5 tl tl suolaa suola
mustapippuria mustapippuri
minttua minttu
(kuivattua)

Sausage rolls

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(5)

Valmistus

  1. Ota voitaikinalevyt ajoissa sulamaan.
  2. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
  3. Valmista täyte. Purista makkaramassa kuoresta kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, lisää makkaran joukkoon. Sekoita joukkoon myös minttuhyytelö, 1 kananmuna ja korppujauho. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kauli voitaikinalevyjä hieman leveämmiksi. Jaa täyte levyille pituussuunnassa makkaran muotoon. Kääräise levy rullalle ja asettele leivinpaperille uunipellille saumapuoli alaspäin. Tee pintaan muutama viilto.
  5. Voitele pötköt kananmunalla ja halutessasi ripottele päälle kuivattua minttua.
  6. Paista sausage rollseja 30 minuuttia. Jos ne meinaavat tummua liikaa, laske lämpötila 200 asteeseen. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
  7. Tarjoile sausage rollsien kera minttuhyytelöä.