
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 levyä levy | lehtitaikinaa
lehtitaikina (tai voitaikinaa) | |
300 g g | raakamakkaraa
raakamakkara (Grillimaisteri Lammas Merquez) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 rkl rkl | minttuhyytelöä minttuhyytelö | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
1 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
mustapippuria mustapippuri | ||
minttua
minttu (kuivattua) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSausage rolls
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota voitaikinalevyt ajoissa sulamaan.
- Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
- Valmista täyte. Purista makkaramassa kuoresta kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, lisää makkaran joukkoon. Sekoita joukkoon myös minttuhyytelö, 1 kananmuna ja korppujauho. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kauli voitaikinalevyjä hieman leveämmiksi. Jaa täyte levyille pituussuunnassa makkaran muotoon. Kääräise levy rullalle ja asettele leivinpaperille uunipellille saumapuoli alaspäin. Tee pintaan muutama viilto.
- Voitele pötköt kananmunalla ja halutessasi ripottele päälle kuivattua minttua.
- Paista sausage rollseja 30 minuuttia. Jos ne meinaavat tummua liikaa, laske lämpötila 200 asteeseen. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
- Tarjoile sausage rollsien kera minttuhyytelöä.