
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | perunaa
peruna (jauhoinen lajike) | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
2 - 4 oksaa oksa | timjamia timjami | ||
350 g g | poroa
poro (Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla) |
Koristeluun
50 - 100 g g | puolukoita
puolukka (pakaste) | ||
2 - 3 oksaa oksa | timjamia timjami |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaNyhtöporosuupalat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese perunat hyvin ja leikkaa perunat noin ½ sentin paksuisiksi lanteiksi leivinpaperin päälle uunipellille.
- Sivele perunoiden pinta öljyllä ja mausta perunat suolalla, pippurilla ja tuoreella, hienonnetulla timjamilla.
- Kypsennä perunoita 175 asteisessa uunissa noin 15-20 min.
- Nyhdä poro kahdella haarukalla pieneksi kulhoon.
- Sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva puolukkahillo.
- Jaa nyhtöporo kypsien perunalanttien päälle.
- Paista kuumassa uunissa grilivastuksilla noin 3 minuuttia.
- Viimeistele puolukoilla ja tuoreella timajmilla.
Vinkki! Laita jäiset pakastepuolukat lautaselle muutaman talouspaperiarkin päälle sulamaan. Näin sulaneista marjoista irtoava neste ei värjää porosuupaloja.