Helppous yllättää
Nyhtöporosuupalat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 perunaa peruna
(jauhoinen lajike)
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
2 - 4 oksaa oksa timjamia timjami
350 g g poroa poro
(Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla)

Koristeluun

50 - 100 g g puolukoita puolukka
(pakaste)
2 - 3 oksaa oksa timjamia timjami

Nyhtöporosuupalat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

  1. Pese perunat hyvin ja leikkaa perunat noin ½ sentin paksuisiksi lanteiksi leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sivele perunoiden pinta öljyllä ja mausta perunat suolalla, pippurilla ja tuoreella, hienonnetulla timjamilla.
  3. Kypsennä perunoita 175 asteisessa uunissa noin 15-20 min.
  4. Nyhdä poro kahdella haarukalla pieneksi kulhoon.
  5. Sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva puolukkahillo.
  6. Jaa nyhtöporo kypsien perunalanttien päälle.
  7. Paista kuumassa uunissa grilivastuksilla noin 3 minuuttia.
  8. Viimeistele puolukoilla ja tuoreella timajmilla.

Vinkki! Laita jäiset pakastepuolukat lautaselle muutaman talouspaperiarkin päälle sulamaan. Näin sulaneista marjoista irtoava neste ei värjää porosuupaloja.

Tarjoukset

Tuorekartano Kotimainen perunaTuorekartano Kotimainen peruna
Tuorekartano Kotimainen peruna
24.11 - 27.11
TUORETTA!
0,59