Helppous yllättää
Nyhtöporosuupalat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 perunaa peruna
(jauhoinen lajike)
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
2 - 4 oksaa oksa timjamia timjami
350 g g poroa poro
(Deluxe nyhtöporoa puolukkahillolla)

Koristeluun

50 - 100 g g puolukoita puolukka
(pakaste)
2 - 3 oksaa oksa timjamia timjami

Nyhtöporosuupalat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Pese perunat hyvin ja leikkaa perunat noin ½ sentin paksuisiksi lanteiksi leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sivele perunoiden pinta öljyllä ja mausta perunat suolalla, pippurilla ja tuoreella, hienonnetulla timjamilla.
  3. Kypsennä perunoita 175 asteisessa uunissa noin 15-20 min.
  4. Nyhdä poro kahdella haarukalla pieneksi kulhoon.
  5. Sekoita joukkoon pakkauksen mukana tuleva puolukkahillo.
  6. Jaa nyhtöporo kypsien perunalanttien päälle.
  7. Paista kuumassa uunissa grilivastuksilla noin 3 minuuttia.
  8. Viimeistele puolukoilla ja tuoreella timajmilla.

Vinkki! Laita jäiset pakastepuolukat lautaselle muutaman talouspaperiarkin päälle sulamaan. Näin sulaneista marjoista irtoava neste ei värjää porosuupaloja.