
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | karitsaa
karitsa (Deluxe minttumarinoitua karitsan kareeta) | |
1 - 2 rkl rkl | voita voi | |
1 - 2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 - 2 | sitruunaa sitruuna | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 nippua nippu | rosmariinia rosmariini |
Lisäksi
1 prk prk | hyytelöä
hyytelö (esim. Deluxe minttuhyytelöä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMinttumarinoidut karitsan kyljykset
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
- Poista kareesta talouspaperilla minttumarinadi.
- Leikkaa karee kyljyksiksi.
- Leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla ja paista sitruunaviipaleita molemmin puolin, jotta ne saavat hieman väriä ja ota ne sivuun.
- Paista kyljyksiä samalla pannulla voi-öljyssä kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia.
- Ripottele lihoille hieman suolaa ja mustapippuria.
- Koristele paistetuilla sitruunaviipaleilla ja tuoreella rosmariinilla.
- Tarjoile heti.