Helppous yllättää
Minttumarinoidut karitsan kyljykset

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt karitsaa karitsa
(Deluxe minttumarinoitua karitsan kareeta)
1 - 2 rkl rkl voita voi
1 - 2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 - 2 sitruunaa sitruuna
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 nippua nippu rosmariinia rosmariini

Lisäksi

1 prk prk hyytelöä hyytelö
(esim. Deluxe minttuhyytelöä)

Minttumarinoidut karitsan kyljykset

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(8)

Valmistus

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Poista kareesta talouspaperilla minttumarinadi.
  3. Leikkaa karee kyljyksiksi.
  4. Leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi.
  5. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla ja paista sitruunaviipaleita molemmin puolin, jotta ne saavat hieman väriä ja ota ne sivuun.
  6. Paista kyljyksiä samalla pannulla voi-öljyssä kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia.
  7. Ripottele lihoille hieman suolaa ja mustapippuria.
  8. Koristele paistetuilla sitruunaviipaleilla ja tuoreella rosmariinilla.
  9. Tarjoile heti.