Helppous yllättää
Suolainen pannukakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kananmunaa kananmuna
4,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1 l l kevytmaitoa kevytmaito
1 tl tl suolaa suola
3 - 4 rkl rkl voita voi

Päälle

1 pkt pkt pekonia pekoni
(140)
1 prk prk ranskankermaa ranskankerma
(200 g)
0,5 tl tl suolaa suola
ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
(rouhe)
2 dl dl babypinaattia babypinaatti
1 dl dl juustoraastetta juustoraaste

Suolainen pannukakku

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(112)

Valmistus

1. Tee ensin pannaritaikina: Riko munat kulhoon. Lisää jauhot ja noin 2 dl maitoa. Sekoita voimakkaasti vispilällä, kunnes taikina on tasaista. Sekoita joukkoon loppu maito ja suola. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.

2. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Vuole päälle voinokareita. Paista pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes se on saanut väriä pintaansa ja vaikuttaa kypsältä.

3. Ruskista pekoni paistinpannulla omassa rasvassaan. Nosta ruskistetut pekonit valumaan talouspaperin päälle. Hienonna pekonit.

4. Sekoita suola ja mustapippuri ranskankermaan.

5. Levitä maustettu ranskankerma hieman jäähtyneen pannarin päälle. Ripottele ranskankermalle pekonimuru, pinaatti ja juustoraaste. Rouhaise pinnalle halutessasi hieman mustapippuria.