
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
4,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 l l | kevytmaitoa kevytmaito | |
1 tl tl | suolaa suola | |
3 - 4 rkl rkl | voita voi |
Päälle
1 pkt pkt | pekonia
pekoni (140) | |
1 prk prk | ranskankermaa
ranskankerma (200 g) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (rouhe) | |
2 dl dl | babypinaattia babypinaatti | |
1 dl dl | juustoraastetta juustoraaste |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSuolainen pannukakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Tee ensin pannaritaikina: Riko munat kulhoon. Lisää jauhot ja noin 2 dl maitoa. Sekoita voimakkaasti vispilällä, kunnes taikina on tasaista. Sekoita joukkoon loppu maito ja suola. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
2. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Vuole päälle voinokareita. Paista pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes se on saanut väriä pintaansa ja vaikuttaa kypsältä.
3. Ruskista pekoni paistinpannulla omassa rasvassaan. Nosta ruskistetut pekonit valumaan talouspaperin päälle. Hienonna pekonit.
4. Sekoita suola ja mustapippuri ranskankermaan.
5. Levitä maustettu ranskankerma hieman jäähtyneen pannarin päälle. Ripottele ranskankermalle pekonimuru, pinaatti ja juustoraaste. Rouhaise pinnalle halutessasi hieman mustapippuria.