Helppous yllättää
Katajanmarjasilakat ja kurpitsapalat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 prk prk silakkaa silakka
(Jouluaitta kotimainen katajanmarja-juhlasilakka)
2 dl dl kurpitsaa kurpitsa
(säilyke)
1 nippua nippu viinisuolaheinää viinisuolaheinä
1 nippua nippu katajanoksia katajanoksa
(halutessasi koristeeksi)

Katajanmarjasilakat ja kurpitsapalat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(0)

Valmistus

  1. Valuta silakat liemestään. Kietaise ne rulliksi ja asettele kauniisti tarjolle.
  2. Valuta kurpitsapaloja liemestä ja koristele rullatut silakkafileet.
  3. Koristele vati viinisuolaheinänlehdillä ja halutessasi pienillä katajanoksilla.

Vinkki: Lidlin jouluvalikoimastalöydät myös tilli-sipuli- ja sinappisilakoita.