
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 prk prk | silakkaa
silakka (Jouluaitta kotimainen katajanmarja-juhlasilakka) | ||
2 dl dl | kurpitsaa
kurpitsa (säilyke) | ||
1 nippua nippu | viinisuolaheinää viinisuolaheinä | ||
1 nippua nippu | katajanoksia
katajanoksa (halutessasi koristeeksi) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKatajanmarjasilakat ja kurpitsapalat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valuta silakat liemestään. Kietaise ne rulliksi ja asettele kauniisti tarjolle.
- Valuta kurpitsapaloja liemestä ja koristele rullatut silakkafileet.
- Koristele vati viinisuolaheinänlehdillä ja halutessasi pienillä katajanoksilla.
Vinkki: Lidlin jouluvalikoimastalöydät myös tilli-sipuli- ja sinappisilakoita.