
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 kpl kpl | viiriäisenmunia
viiriäisenmuna (Deluxe viiriäisenmunia) | ||
1 prk prk | silliä
silli (oman maun mukaan) | ||
0,5 - 1 | sipulia sipuli | ||
1 - 2 rs rs | rosollia
rosolli (valmista rosollia tai itse tehtyä) | ||
1 kourallista kourallinen | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSilliä ja viiriäisenmunia rosollipedillä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä viiriäisenmunat koviksi eli noin 3 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja halkaise. Jos käytät kananmunia keitä noin 8 min, jäähdytä, kuori ja leikkaa lohkoiksi.
- Leikkaa silli annospaloiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
- Asettele sillipalat, rosollin ainekset ja sipulisilppu laakealle vadille omiksi ryhmikseen.
- Koristele annos viiriäisenmunilla ja persiljalla.
- Tee halutessasi kastike punajuuriliemellä värjätystä löysäksi vaahdoksi vatkatusta kermasta.
Vinkki: Sillin à la russe voit tehdä myös kuutioimalla sillin seuraksi sipulia, punajuurta, ja keitettyjä kananmunia keltuaiset ja valkuaiset erikseen paloiteltuina.