
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSilliä ja viiriäisenmunia rosollipedillä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä viiriäisenmunat koviksi eli noin 3 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja halkaise. Jos käytät kananmunia keitä noin 8 min, jäähdytä, kuori ja leikkaa lohkoiksi.
- Leikkaa silli annospaloiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
- Asettele sillipalat, rosollin ainekset ja sipulisilppu laakealle vadille omiksi ryhmikseen.
- Koristele annos viiriäisenmunilla ja persiljalla.
- Tee halutessasi kastike punajuuriliemellä värjätystä löysäksi vaahdoksi vatkatusta kermasta.
Vinkki: Sillin à la russe voit tehdä myös kuutioimalla sillin seuraksi sipulia, punajuurta, ja keitettyjä kananmunia keltuaiset ja valkuaiset erikseen paloiteltuina.