Helppous yllättää
Silliä ja viiriäisenmunia rosollipedillä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

12 kpl kpl viiriäisenmunia viiriäisenmuna
(Deluxe viiriäisenmunia)
1 prk prk silliä silli
(oman maun mukaan)
0,5 - 1 sipulia sipuli
1 - 2 rs rs rosollia rosolli
(valmista rosollia tai itse tehtyä)
1 kourallista kourallinen lehtipersiljaa lehtipersilja

Silliä ja viiriäisenmunia rosollipedillä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(1)

Valmistus

  1. Keitä viiriäisenmunat koviksi eli noin 3 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja halkaise. Jos käytät kananmunia keitä noin 8 min, jäähdytä, kuori ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Leikkaa silli annospaloiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
  3. Asettele sillipalat, rosollin ainekset ja sipulisilppu laakealle vadille omiksi ryhmikseen.
  4. Koristele annos viiriäisenmunilla ja persiljalla.
  5. Tee halutessasi kastike punajuuriliemellä värjätystä löysäksi vaahdoksi vatkatusta kermasta.

Vinkki: Sillin à la russe voit tehdä myös kuutioimalla sillin seuraksi sipulia, punajuurta, ja keitettyjä kananmunia keltuaiset ja valkuaiset erikseen paloiteltuina.