Helppous yllättää
Meksikolainen fondue

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt cheddarjuustoa cheddarjuusto
(200 g)
1 pkt pkt tuorejuustoa tuorejuusto
(200 g)
100 g g chorizoa chorizo
ripausta ripaus juustokuminaa juustokumina
ripausta ripaus chilijauhetta chilijauhe

Päälle

1 tomaattia tomaatti
palaa pala punasipulia punasipuli
1 chiliä chili
lehteä lehti korianteria korianteri

Dipattavaksi

tortillasipsejä tortillasipsit

Meksikolainen fondue

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(8)

Valmistus

1. Kuutioi chorizo. Ruskista makkarakuutioita tilkassa öljyä valurautapannun pohjalla. Siirrä makkarakuutiot hetkeksi valumaan talouspaperin päälle. Siirrä takaisin pannuun.

2. Raasta cheddar ja lado makkaroiden päälle pannulle. Lusikoi tuorejuusto nokareina pannulle.

3. Kuumenna 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto kuplii. Sekoita dippi tasaiseksi.

4. Ripottele päälle hienonnettuna tomaattia, punasipulia, viipaloitua chiliä ja korianterin lehtiä.

5. Tarjoa juustodipin kanssa nachoja.