
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | cheddarjuustoa
cheddarjuusto (200 g) | ||
1 pkt pkt | tuorejuustoa
tuorejuusto (200 g) | ||
100 g g | chorizoa chorizo | ||
ripausta ripaus | juustokuminaa juustokumina | ||
ripausta ripaus | chilijauhetta chilijauhe |
Päälle
1 | tomaattia tomaatti | ||
palaa pala | punasipulia punasipuli | ||
1 | chiliä chili | ||
lehteä lehti | korianteria korianteri |
Dipattavaksi
tortillasipsejä tortillasipsit |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMeksikolainen fondue
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuutioi chorizo. Ruskista makkarakuutioita tilkassa öljyä valurautapannun pohjalla. Siirrä makkarakuutiot hetkeksi valumaan talouspaperin päälle. Siirrä takaisin pannuun.
2. Raasta cheddar ja lado makkaroiden päälle pannulle. Lusikoi tuorejuusto nokareina pannulle.
3. Kuumenna 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto kuplii. Sekoita dippi tasaiseksi.
4. Ripottele päälle hienonnettuna tomaattia, punasipulia, viipaloitua chiliä ja korianterin lehtiä.
5. Tarjoa juustodipin kanssa nachoja.