
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | ciabattaa
ciabatta (Lidlin paistopisteen ciabatta) | |
150 g g | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 pkt pkt | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa) | |
1 - 2 | tomaattia tomaatti | |
125 g g | mozzarellaa mozzarella | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika | |
0,5 prk prk | aurinkokuivattua tomaattia
aurinkokuivattu tomaatti (n. 150 g) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasviksilla täytetty leipä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Viipaloi kesäkurpitsa. Siirrä viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljyä aurinkokuivatuista tomaateista ja ripota hiukan suolaa. Paahda uunissa 10-15 minuuttia, kunnes viipaleet ovat saaneet hieman väriä pintaansa. Anna jäähtyä.
- Leikkaa leivästä ohut pala kanneksi ja kaiverra loppu leipä ontoksi.
- Voitele leivän pohja ja kansi pestolla. Lado pohjalle jäähtyneitä kesäkurpitsoja, viipaloituja tomaatteja ja mozzarellaa, basilikanlehtiä ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Paina aineksia reilusti leivän sisään, jotta kaikki kerrokset mahtuvat. Nosta kansi leivän päälle.
- Kääri täytetty leipä tiiviisti kelmuun, siirrä jääkappiin ja nosta päälle esimerkiksi painava leikkuulauta. Leivän tulee painua kunnolla. Anna tekeytyä pari tuntia.
- Leikkaa leipä viipaleiksi ja tarjoa täytetty leipä eväänä tai välipalana.
Vinkki: Voit tehdä leivän sisuksesta esimerkiksi krutonkeja. Jos leikkaat sisuksen mahdollisimman isona levynä leivän sisältä, siitä saa myös tavallisen voileivän.