Helppous yllättää
Sydänfocaccia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 dl dl vettä vesi
25 g g hiivaa hiiva
1 tl tl suolaa suola
5 - 6 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy

Päälle

1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy
1 kourallista kourallinen kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 - 2 paprikaa paprika
1 punasipulia punasipuli
1 kourallista kourallinen oliiveja oliivi
1 - 2 rkl rkl kapriksia kapris

Sydänfocaccia

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:25 h
(16)

Valmistus

1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen isossa kulhossa. Sekoita joukkoon suola ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikinaa käsin tai yleiskoneella. Lisää alustuksen loppuvaiheessa öljy.

2. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä noin puoli tuntia.

3. Kaada kohonnut taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Muotoile käsin painellen sydämen muotoiseksi tasaiseksi levyksi.

4. Anna leivän kohota leivinliinalla peitettynä noin puoli tuntia.

5. Voitele leivän pinta oliiviöljyllä. Koristele leipä painamalla taikinaan kirsikkatomaatteja, paprikaviipaleita, punasipuliviipaleita, oliiveja ja kapriksia.

6. Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasolla 20-25 minuuttia, kunnes se on saanut väriä pohjaansa ja pintaansa sekä vaikuttaa kypsältä.