
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | lehtipihvejä lehtipihvi | ||
käy myös ulkofileepihvi | |||
1 rkl rkl | voita voi | ||
3 | tankoparsaa tankoparsa | ||
valkoista säilykeparsaa | |||
1 dl dl | katkarapuja katkarapu | ||
1 viipaletta viipale | leipää leipä | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
maun mukaan |
Kastike
2 rkl rkl | majoneesia majoneesi | |
1 tl tl | ketsuppia ketsuppi | |
1 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Oskarinleipä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(3)
Valmistus
1. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarkista maku.
2. Paista pihvi nopeasti molemmin puolin voissa kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Paahda leipä ja nosta annoslautaselle. Nosta pihvi leivälle ja lisää vielä valutetut parsat ja ravut.
4. Lusikoi päälle majoneesikastiketta ja koristele halutessasi persiljalla.