
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | lehtipihvejä
lehtipihvi ( käy myös ulkofileepihvi) | ||
1 rkl rkl | voita voi | ||
3 | tankoparsaa
tankoparsa (valkoista säilykeparsaa) | ||
1 dl dl | katkarapuja katkarapu | ||
1 viipaletta viipale | leipää leipä | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 nippua nippu | lehtipersiljaa
lehtipersilja (maun mukaan) |
Kastike
2 rkl rkl | majoneesia majoneesi | ||
1 tl tl | ketsuppia ketsuppi | ||
1 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaOskarinleipä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarkista maku.
2. Paista pihvi nopeasti molemmin puolin voissa kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Paahda leipä ja nosta annoslautaselle. Nosta pihvi leivälle ja lisää vielä valutetut parsat ja ravut.
4. Lusikoi päälle majoneesikastiketta ja koristele halutessasi persiljalla.