Helppous yllättää
Suklainen marenki-pashakakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Marenkipohja

50 g g tummaa suklaata tumma suklaa
4 kpl kpl kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen
2 dl dl sokeria sokeri
1 tl tl maissitärkkelystä maissitärkkelys

Päälle

250 g g pashaa pasha
50 g g tummaa suklaata tumma suklaa
1 kourallista kourallinen suklaamunia suklaamunat
1 passionhedelmää passionhedelmä
(siemenet)

Suklainen marenki-pashakakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:00 h
(5)

Valmistus

1. Rouhi suklaa. Erottele valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokerit ja maissitärkkelys valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan samalla vatkaten. Kääntele suklaarouhe lopuksi sekaan.

2. Lusikoi marenkikekoja pellille vierekkäin, leivinpaperin päälle joko ympyräksi tai vaihteeksi suorakaiteen muotoon. Paista pohjaa 125-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.

3. Siirrä jäähtynyt marenki tarjoiluvadille. Levitä pasha pohjan päälle juuri ennen tarjoilua.

4. Sulata pakastepussiin paloiteltu suklaa kuumassa vedessä. Leikkaa kulma pussista pois ja somista kakku. Koristele herkku vielä pääsiäismakeisin. Tarjoa halutessasi lisänä passiohedelmää kastikkeena.

Vinkki: Marenkikakku ei kestä säilyttämistä, joten viimeistele se vasta juuri ennen tarjoilua.