
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Marenkipohja
50 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | ||
4 kpl kpl | kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen | ||
2 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | maissitärkkelystä maissitärkkelys |
Päälle
3 prk prk | pashaa pasha | ||
valkosuklaa pashaa à 90 g | |||
50 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | ||
pss pss | suklaamunia suklaamunat | ||
1 | passionhedelmää passionhedelmä |
Suklainen marenki-pashakakku
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Esivalmisteluaika: 0:30 min
1. Rouhi suklaa. Erottele valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokerit ja maissitärkkelys valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan samalla vatkaten. Kääntele suklaarouhe lopuksi sekaan.
2. Lusikoi marenkikekoja pellille vierekkäin, leivinpaperin päälle joko ympyräksi tai vaihteeksi suorakaiteen muotoon. Paista pohjaa 125-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.
3. Siirrä jäähtynyt marenki tarjoiluvadille. Levitä pasha pohjan päälle juuri ennen tarjoilua.
4. Sulata pakastepussiin paloiteltu suklaa kuumassa vedessä. Leikkaa kulma pussista pois ja somista kakku. Koristele herkku vielä pääsiäismakeisin. Tarjoa halutessasi lisänä passiohedelmää kastikkeena.
VINKKI: Marenkikakku ei kestä säilyttämistä, joten viimeistele se vasta juuri ennen tarjoilua.