Helppous yllättää
Valkosuklainen mansikka-popcornkakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Pohja

1 l l popcornia popcorn
50 g g voita voi
200 g g valkosuklaata valkosuklaa

Täyte

4 kpl kpl liivatelehteä liivatelehti
0,5 dl dl mehutiivistettä mehutiiviste
(makuna mansikka)
2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
1 prk prk mascarponea mascarpone
1 limeä lime
(mehu sekä raastettu kuori)
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri

Päälle

0,5 l l mustikoita mustikka
(pensasmustikoita)

Valkosuklainen mansikka-popcornkakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

Huom: Varaa hyytymiseen n.1 vrk.

  1. Valmista popcornit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Mittaa kattilaan voi sekä paloiteltu valkosuklaa ja anna sulaa miedolla lämmöllä sekoitellen. Nostele popcornit suklaasulan joukkoon.
  3. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle, kiinnitä panta ja revi ylimääräiset paperit pois. Levitä ja painele popcornseos vuoan pohjalle.
  4. Upota liivatteet kylmään veteen ja anna pehmetä noin 5 minuuttia.
  5. Kuumenna mehu kiehuvaksi ja liuota siihen vedestä puristetut liivatteet.
  6. Vaahdota kerma.
  7. Sekoita tuorejuustoon liivate-mehuseos, limetin kuori ja mehu sekä vaniljasokeri. Nostele joukkoon kermavaahto.
  8. Kaada täyte pohjalle, peitä kelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
  9. Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele pinta mansikoilla.