
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
1 l l | popcornia popcorn | |
50 g g | voita voi | |
200 g g | valkosuklaata valkosuklaa |
Täyte
4 kpl kpl | liivatelehteä liivatelehti | |
0,5 dl dl | mehutiivistettä
mehutiiviste (makuna mansikka) | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
1 prk prk | mascarponea mascarpone | |
1 | limeä
lime (mehu sekä raastettu kuori) | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Päälle
0,5 l l | mustikoita
mustikka (pensasmustikoita) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listValkosuklainen mansikka-popcornkakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: Varaa hyytymiseen n.1 vrk.
- Valmista popcornit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Mittaa kattilaan voi sekä paloiteltu valkosuklaa ja anna sulaa miedolla lämmöllä sekoitellen. Nostele popcornit suklaasulan joukkoon.
- Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle, kiinnitä panta ja revi ylimääräiset paperit pois. Levitä ja painele popcornseos vuoan pohjalle.
- Upota liivatteet kylmään veteen ja anna pehmetä noin 5 minuuttia.
- Kuumenna mehu kiehuvaksi ja liuota siihen vedestä puristetut liivatteet.
- Vaahdota kerma.
- Sekoita tuorejuustoon liivate-mehuseos, limetin kuori ja mehu sekä vaniljasokeri. Nostele joukkoon kermavaahto.
- Kaada täyte pohjalle, peitä kelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele pinta mansikoilla.