
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kuivakakkua
kuivakakku (Confiserie Firenze sitruunakuivakakku ) | |
1 prk prk | pasharahkaa
pasharahka (Milbona pasharahka 380 g) | |
100 g g | ananaskirsikoita ananaskirsikka | |
4 | passionhedelmää passionhedelmä | |
kermavaahtoa kermavaahto | ||
lakritsia
lakritsi (Deluxe lakritsikuulia, makuna esim. passionhedelmä) |
Lemon curd
2 | sitruunaa sitruuna | |
4 dl dl | sokeria sokeri | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
75 g g | voita voi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPääsiäiskakku lasissa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin lemon curd. Pese sitruunat hyvin ja raasta niiden kuoret hienoksi raasteeksi. Purista mehut. Laita kuoriraaste ja mehu kattilaan. Lisää sokeri ja kananmunat, sekoita.
- Kuumenna seos kiehuvaksi miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä, kun seos sakenee.
- Paloittele voi ja sekoita lemon curdin joukkoon. Anna jäähtyä.
- Jaa sitruunakakku kahdeksaan lasiin ja jaa kakkupohjien päälle lemon curd ja pasharahka.
- Halkaise ananaskirsikat (säästä osa koristeeksi) ja jaa laseihin. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi hedelmäliha siemenineen laseihin.
- Pursota laseihin kermavaahto juuri ennen tarjoilua ja koristele annokset halkaistuilla sekä kokonaisilla lakritsikuulilla sekä ananaskirsikoilla.