Helppous yllättää
Pääsiäiskakku lasissa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kuivakakkua kuivakakku
(Confiserie Firenze sitruunakuivakakku )
1 prk prk pasharahkaa pasharahka
(Milbona pasharahka 380 g)
100 g g ananaskirsikoita ananaskirsikka
4 passionhedelmää passionhedelmä
kermavaahtoa kermavaahto
lakritsia lakritsi
(Deluxe lakritsikuulia, makuna esim. passionhedelmä)

Lemon curd

2 sitruunaa sitruuna
4 dl dl sokeria sokeri
2 kananmunaa kananmuna
75 g g voita voi

Pääsiäiskakku lasissa

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(16)

Valmistus

  1. Valmista ensin lemon curd. Pese sitruunat hyvin ja raasta niiden kuoret hienoksi raasteeksi. Purista mehut. Laita kuoriraaste ja mehu kattilaan. Lisää sokeri ja kananmunat, sekoita.
  2. Kuumenna seos kiehuvaksi miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä, kun seos sakenee.
  3. Paloittele voi ja sekoita lemon curdin joukkoon. Anna jäähtyä.
  4. Jaa sitruunakakku kahdeksaan lasiin ja jaa kakkupohjien päälle lemon curd ja pasharahka.
  5. Halkaise ananaskirsikat (säästä osa koristeeksi) ja jaa laseihin. Halkaise passionhedelmät ja lusikoi hedelmäliha siemenineen laseihin.
  6. Pursota laseihin kermavaahto juuri ennen tarjoilua ja koristele annokset halkaistuilla sekä kokonaisilla lakritsikuulilla sekä ananaskirsikoilla.