Valmistus
Varaa hyytymiseen vähintään 4 tuntia.
1. Murskaa keksit monitoimikoneella tai muovipussin sisällä kaulimella. Sulata voi ja sekoita muruihin. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (⌀ 24 cm) pohjalle. Nosta keksipohja jääkaappiin jähmettymään.
2. Laita liivatelehdet likoamaan reiluun määrään kylmää vettä viideksi minuutiksi. Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi. Purista liivatteista likoamisvesi ja liuota ne kuumaan veteen sekoitellen. Jätä jäähtymään.
3. Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa tai mikrossa matalalla teholla, välillä sekoitellen.
4. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon tuorejuusto, jogurtti, sokeri ja suklaasula. Kaada liivateliemi täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.
5. Kaada täyte keksipohjalle vuokaan ja tasoita pinta. Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
6. Siirrä kakku tarjoiluastialle. Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Koristele kakku paloitelluilla vaahtokarkeilla, keksimuruilla, suolapähkinöillä ja suklaasulalla.