
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 prk prk | vohveleita vohveli | ||
Confiserie Firenze vohveleita (250g) | |||
1 prk prk | mansikkahilloa mansikkahillo | ||
Maribel mansikkahilloa | |||
1 l l | vaniljajäätelöä vaniljajäätelö | ||
1 l l | mansikkajäätelöä mansikkajäätelöä | ||
200 g g | mansikoita mansikka |
Mansikkainen jäätelökakku
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(0)
Valmistus
- Nosta yksi vohvelilevy tarjoiluvadille.
- Levitä vohvelilevylle hilloa. Pyörittele jäätelöstä palloja tai leikkaa siivuja ja nosta vohvelille. Asettele jäätelön sekaan puolitettuja mansikoita.
- Nosta toinen vohvelilevy jäätelön päälle ja levitä sille hilloa. Asettele hillon päälle jäätelöä ja mansikoita. Nosta viimeinen vohvelilevy kakkuun ja asettele vielä päällimmäiseksi hilloa, jäätelöä ja mansikoita.
- Tarjoa jäätelökakku heti.
Vinkki: Voit pyöritellä jäätelöpallot etukäteen ja pakastaa muutaman tunnin ennen kakun kokoamista. Näin kakku kestää sulamatta hieman pidempään.