Helppous yllättää
Mansikkainen jäätelökakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 prk prk vohveleita vohveli
(Confiserie Firenze vohveleita (250g))
1 prk prk mansikkahilloa mansikkahillo
(Maribel mansikkahilloa)
1 l l vaniljajäätelöä vaniljajäätelö
1 l l mansikkajäätelöä mansikkajäätelöä
200 g g mansikoita mansikka

Mansikkainen jäätelökakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(1)

Valmistus

  1. Nosta yksi vohvelilevy tarjoiluvadille.
  2. Levitä vohvelilevylle hilloa. Pyörittele jäätelöstä palloja tai leikkaa siivuja ja nosta vohvelille. Asettele jäätelön sekaan puolitettuja mansikoita.
  3. Nosta toinen vohvelilevy jäätelön päälle ja levitä sille hilloa. Asettele hillon päälle jäätelöä ja mansikoita. Nosta viimeinen vohvelilevy kakkuun ja asettele vielä päällimmäiseksi hilloa, jäätelöä ja mansikoita.
  4. Tarjoa jäätelökakku heti.

Vinkki: Voit pyöritellä jäätelöpallot etukäteen ja pakastaa muutaman tunnin ennen kakun kokoamista. Näin kakku kestää sulamatta hieman pidempään.