
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 - 1,5 dl dl | maitoa maito | |
1 ripausta ripaus | vaniljasokeria
vaniljasokeri (tai vanilliinisokeria) | |
1 ripausta ripaus | kanelia kaneli | |
1 | liivatelehteä liivatelehti | |
200 g g | valkosuklaata valkosuklaa | |
0,5 dl dl | mansikoita
mansikka (soseutettuna) | |
2 dl dl | kuohukermaa
kuohukerma (löysäksi vaahdoksi vatkattuna) |
Koristeluun
1 kourallista kourallinen | mansikoita
mansikka (tuoreita mansikoita) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMansikka-valkosuklaamousse
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kiehauta maito, vaniljasokeri ja kaneli kattilassa.
- Lisää suklaa kuumaan maitoon ja sekoita tasaiseksi. Vispaa kylmässä vedessä liotettu ja puristettu liivate kuumaan maitoseokseen ja anna seoksen jäähtyä hieman.
- Kaada vaahdotettu kerma maidon joukkoon samalla kevyesti sekoittaen. Kun massa on hyvin sekoitettu, nostele varovasti mansikkapyree joukkoon. Kaada seos sitten annosvuokiin ja anna hyytyä. Tarjoile mansikoiden kera.