Helppous yllättää
Rommimarinoidut ananasvartaat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 ananasta ananas
(tuore)

Marinadi

0,75 dl dl ruokosokeria ruokosokeri
0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
3 rkl rkl rommia rommi
1 tl tl kardemummaa kardemumma

Lisäksi

1 l l jäätelöä jäätelö
(esim. vanilja)

Rommimarinoidut ananasvartaat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:20 h
(1)

Valmistus

  1. Leikkaa ananaksesta molemmat päät ja kuori pois.
  2. Leikkaa hedelmä lohkoiksi ja poista puumainen keskiosa.
  3. Paloittele hedelmäliha suupalan kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Sekoita marinadin ainekset kulhossa.
  5. Kun sokeri on liuennut, kääntele joukkoon hedelmäpalat ja anna maustua viileässä vähintään tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
  6. Kääntele paloja pari kertaa, että ne maustuvat tasaisesti.
  7. Pujota ananaspalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin ja grillaa, kunnes pinta on karamellisoitunut.
  8. Sivele vartaille loppu marinadi ja tarjoa lämpiminä jäätelön kera.

Vinkki: Voit halutessasi korvata marinadin rommin teelusikallisella rommiesanssia tai jättää kokonaan pois.