
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | ananasta
ananas (tuore) |
Marinadi
0,75 dl dl | ruokosokeria ruokosokeri | ||
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
3 rkl rkl | rommia rommi | ||
1 tl tl | kardemummaa kardemumma |
Lisäksi
1 l l | jäätelöä
jäätelö (esim. vanilja) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaRommimarinoidut ananasvartaat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa ananaksesta molemmat päät ja kuori pois.
- Leikkaa hedelmä lohkoiksi ja poista puumainen keskiosa.
- Paloittele hedelmäliha suupalan kokoisiksi kuutioiksi.
- Sekoita marinadin ainekset kulhossa.
- Kun sokeri on liuennut, kääntele joukkoon hedelmäpalat ja anna maustua viileässä vähintään tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
- Kääntele paloja pari kertaa, että ne maustuvat tasaisesti.
- Pujota ananaspalat kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin ja grillaa, kunnes pinta on karamellisoitunut.
- Sivele vartaille loppu marinadi ja tarjoa lämpiminä jäätelön kera.
Vinkki: Voit halutessasi korvata marinadin rommin teelusikallisella rommiesanssia tai jättää kokonaan pois.