
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lettutaikina
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2,5 dl dl | maitoa maito | ||
1,25 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
1 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
voita
voi (tai öljyä, paistamiseen) |
Täyte
1 - 2 dl dl | marjoja
marjat (tuoreita, esim. mansikka ja vadelma) | ||
1 - 2 dl dl | vaahtokarkkeja
vaahtokarkki (paloiteltuna) | ||
0,5 dl dl | suklaarouhetta suklaarouhe |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTäytetyt vaahtokarkki-marjaletut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paista taikinasta normaalikokoisia lettuja paistinpannulla tai muurikalla. Lisää pannulle voita ennen jokaisen letun paistamista.
2. Paloittele isoimmat marjat.
3. Asettele letuille vaahtokarkkipaloja, marjoja ja suklaarouhetta. Annostele täytettä sen verran, että saat vielä taiteltua letut. Taita letut ensin puoliympyröiksi ja sitten uudelleen puoliksi, jolloin niistä tulee kolmioita.
4. Kuumenna lettuja täytteineen miedolla lämmöllä pannulla, jotta vaahtokarkit sulavat hieman. Nosta lautasille ja koristele halutessasi tuoreilla marjoilla.