
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | persikoita persikka |
Kastike
2 dl dl | mansikoita mansikka | |
1 dl dl | vadelmia vadelma | |
5 dl dl | karpalojuomaa karpalojuoma | |
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Koristeluun
0,5 dl dl | vadelmia vadelma | |
1 nippua nippu | minttua minttu | |
0,5 l l | sitruunasorbettia sitruunasorbetti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMansikkaliemessä maustetut persikat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Purista pulikkaan sitruuna mehun. Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja anna hautua 10-12 minuuttia.
- Siivilöi kastike tiheän siivilän läpi. Puolita persikat, tee persikoiden kuoreen pienet viillot ja lisää ne siivilöityyn kastikkeeseen.
- Anna persikoiden pehmetä muutaman minuutin ajan siten, että persikoiden kuori irtoaa helposti.
- Kuori persikat. Anna kastikkeen ja persikoiden jäähtyä täysin.
- Kokoa annos.
- Kaada kastiketta lautaselle ja asettele sille kaksi persikan puolikasta.
- Koristele vadelmilla ja mintun lehdillä.
- Tarjoile esim. sitruunasorbetin kera.