Helppous yllättää
Mansikkaliemessä maustetut persikat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kpl kpl persikoita persikka

Kastike

2 dl dl mansikoita mansikka
1 dl dl vadelmia vadelma
5 dl dl karpalojuomaa karpalojuoma
0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
1 dl dl sokeria sokeri
2 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri

Koristeluun

0,5 dl dl vadelmia vadelma
1 nippua nippu minttua minttu
0,5 l l sitruunasorbettia sitruunasorbetti

Mansikkaliemessä maustetut persikat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Purista pulikkaan sitruuna mehun. Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja anna hautua 10-12 minuuttia.
  2. Siivilöi kastike tiheän siivilän läpi. Puolita persikat, tee persikoiden kuoreen pienet viillot ja lisää ne siivilöityyn kastikkeeseen.
  3. Anna persikoiden pehmetä muutaman minuutin ajan siten, että persikoiden kuori irtoaa helposti.
  4. Kuori persikat. Anna kastikkeen ja persikoiden jäähtyä täysin.
  5. Kokoa annos.
  6. Kaada kastiketta lautaselle ja asettele sille kaksi persikan puolikasta.
  7. Koristele vadelmilla ja mintun lehdillä.
  8. Tarjoile esim. sitruunasorbetin kera.