Helppous yllättää
Pähkinätoskanektariinit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

6 nektariinia nektariini
100 g g pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä
50 g g voita voi
2,5 rkl rkl sokeria sokeri
0,5 tl tl kanelia kaneli
1 prk prk vaniljakastiketta vaniljakastike

Pähkinätoskanektariinit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Huuhtele ja halkaise hedelmät ja poista kivet.
  2. Rouhi pähkinät karkeasti. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa.
  3. Lisää joukkoon pähkinät, sokeri ja kaneli. Sekoittele hetki.
  4. Jaa pähkinätoska nektariinien koloihin ja kypsennä grillissä, kunnes hedelmät ovat hieman pehmenneet.
  5. Voit vaihtoehtoisesti kypsentää hedelmät uunissa. Nosta silloin täytetyt nektariinit uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 20 minuuttia.
  6. Tarjoa lämpimät nektariinit vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.

Vinkki: Samaan tapaan voit täyttää persikoita, luumuja tai vaikka omenoita.