
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 | nektariinia nektariini | |
100 g g | pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä | |
50 g g | voita voi | |
2,5 rkl rkl | sokeria sokeri | |
0,5 tl tl | kanelia kaneli | |
1 prk prk | vaniljakastiketta vaniljakastike |
Pähkinätoskanektariinit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Huuhtele ja halkaise hedelmät ja poista kivet.
- Rouhi pähkinät karkeasti. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa.
- Lisää joukkoon pähkinät, sokeri ja kaneli. Sekoittele hetki.
- Jaa pähkinätoska nektariinien koloihin ja kypsennä grillissä, kunnes hedelmät ovat hieman pehmenneet.
- Voit vaihtoehtoisesti kypsentää hedelmät uunissa. Nosta silloin täytetyt nektariinit uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 20 minuuttia.
- Tarjoa lämpimät nektariinit vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.
Vinkki: Samaan tapaan voit täyttää persikoita, luumuja tai vaikka omenoita.