
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
2 pkt pkt | ohukaisjauhoa ohukaisjauho | ||
8 dl dl | maitoa maito | ||
1,5 dl dl | kermaa kerma | ||
2 dl dl | pähkinä-nougatlevitettä pähkinä-nougatlevite | ||
100 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | ||
1 | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (raastettu) | ||
50 g g | valkosuklaata valkosuklaa | ||
2 - 3 rkl rkl | hasselpähkinöitä
hasselpähkinä (rouhittuna) | ||
1 nokaretta nokare | voita voi |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKolmen suklaan lettukakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valmista lettutaikinaseos paketin ohjeen mukaan. Paista n. 16 kpl halkaisijaltaan 20 cm kokoisia lettuja.
2. Tee suklaapähkinätäyte. Vaahdota kerma kovaksi. Sekoita suklaapähkinälevite kermaan nuolijalla, kunnes se on tasaisen ruskeaa.
3. Kokoa kakku. Laita yksi lettu lautaselle ja levitä sille ohut kerros suklaapähkinälevitettä. Aseta päälle seuraava lettu ja sille kerros suklaapähkinälevitettä. Jatka näin kunnes kaikki letut on käytetty, viimeisen kerroksen päälle ei tarvitse pähkinälevitettä. Peitä kakku kelmulla ja laita jääkaappiin vetäytymään neljäksi tunniksi.
4. Riko tumma suklaa paloiksi ja laita vesihauteeseen sulamaan. Raasta sulaneen suklaan sekaan appelsiinin kuori. Levitä suklaa kakun päälle ja raasta päälle valkosuklaata. Viimeistele hasselpähkinärouheella.
Vaihtoehtoinen kokoaminen:
3. Kokoa kakku. Voitele lettu ohuella kerroksella suklaapähkinälevitettä ja rullaa sikariksi. Toista näin kaikilla letuilla ja kasaa lettusikarit pyramidin muotoiseksi kasaksi tarjoilulautaselle. Peitä väljästi kelmulla ja laita jääkaappiin vetäytymään neljäksi tunniksi.
4. Riko tumma suklaa paloiksi ja laita vesihauteeseen sulamaan. Raasta sulaneen suklaan sekaan appelsiinin kuori. Kaada sulatettu suklaa kakun päälle ja raasta päälle valkosuklaata. Viimeistele hasselpähkinärouheella.