
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pulloa pullo | ohukaisjauhoa
ohukaisjauho (Grillimaisteri lettujauhoa) | |
4 dl dl | kevytmaitoa kevytmaito | |
16 kpl kpl | vaahtokarkkeja vaahtokarkki | |
12 | kermatoffeeta
kermatoffee (Emotionali Flecki kermatoffee) | |
4 palloa pallo | vaniljajäätelöä vaniljajäätelö | |
0,5 pss pss | pistaasipähkinöitä
pistaasipähkinä (Alesto pistaasipähkinöitä) | |
1 nokaretta nokare | voita
voi (paistamiseen) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMuurikkaletturulla Amerikan malliin
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista lettutaikina pulloonsa ohjeiden mukaan. Kuumenna grilli ja nosta muurinpohjapannu grillille. Paista neljä isoa lettua ja laita ne sivuun jäähtymään.
- Kuori pistaasipähkinät ja pilko ne veitsellä pienemmiksi tai murskaa kevyesti morttelissa. Pilko vaahtokarkit ja toffeepalat hiukan pienemmiksi.
- Levitä täyteainekset tasaisesti letuille ja kääri tiukaksi rullaksi. Nosta rullat alumiinivuokaan, peitä palalla foliota ja nosta grilliin lämpenemään. Kun täytteen vaahtokarkit alkavat hiukan sulaa, nosta letturullat tarjolle.
- Lisää seuraksi nokare vaniljajäätelöä sekä rouhittuja pistaasipähkinöitä koristeeksi.