
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKesäinen trifle grillatuista hedelmistä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Valmistusaika: 40 min + vetäytyminen 1 h
1. Halkaise persikat ja nektariinit, poista kivet. Leikkaa ananas viipaleiksi. Paloittele kakku.
2. Grillaa hedelmiä muutama minuutti, kunnes ne ovat saaneet väriä pintaan. Anna jäähtyä hetki. Pilko hedelmät pienemmiksi paloiksi, siirrä ne kulhoon ja valuta päälle hunajaa.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä sokeri.
4. Kokoa trifle kerroksittain keskikokoiseen lasikulhoon (tilavuus n. 2-3 l). Anna triflen vetäytyä tunti tai pari jääkaapissa ennen tarjoilua.