
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 l l | hedelmiä
hedelmät (kesähedelmiä paloiteltuna, esim. persikka, nektariini, ananas) | |
1 pkt pkt | kuivakakkua
kuivakakku (Confiserie Firenze sitruunakakkua 400 g) | |
0,75 dl dl | hunajaa
hunaja (juoksevaa) | |
4 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
250 g g | mascarponea mascarpone | |
1 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKesäinen trifle grillatuista hedelmistä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Valmistusaika: 40 min + vetäytyminen 1 h
1. Halkaise persikat ja nektariinit, poista kivet. Leikkaa ananas viipaleiksi. Paloittele kakku.
2. Grillaa hedelmiä muutama minuutti, kunnes ne ovat saaneet väriä pintaan. Anna jäähtyä hetki. Pilko hedelmät pienemmiksi paloiksi, siirrä ne kulhoon ja valuta päälle hunajaa.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä sokeri.
4. Kokoa trifle kerroksittain keskikokoiseen lasikulhoon (tilavuus n. 2-3 l). Anna triflen vetäytyä tunti tai pari jääkaapissa ennen tarjoilua.