Helppous yllättää
Kesäinen trifle grillatuista hedelmistä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 l l hedelmiä hedelmät
(kesähedelmiä paloiteltuna, esim. persikka, nektariini, ananas)
1 pkt pkt kuivakkuja kuivakku
(Confiserie Firenze sitruunakakkua 400 g)
0,75 dl dl hunajaa hunaja
(juoksevaa)
4 dl dl vispikermaa vispikerma
250 g g mascarponea mascarpone
1 sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 dl dl sokeria sokeri

Kesäinen trifle grillatuista hedelmistä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:40 h
(3)

Valmistus

Valmistusaika: 40 min + vetäytyminen 1 h

1. Halkaise persikat ja nektariinit, poista kivet. Leikkaa ananas viipaleiksi. Paloittele kakku.

2. Grillaa hedelmiä muutama minuutti, kunnes ne ovat saaneet väriä pintaan. Anna jäähtyä hetki. Pilko hedelmät pienemmiksi paloiksi, siirrä ne kulhoon ja valuta päälle hunajaa.

3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä sokeri.

4. Kokoa trifle kerroksittain keskikokoiseen lasikulhoon (tilavuus n. 2-3 l). Anna triflen vetäytyä tunti tai pari jääkaapissa ennen tarjoilua.