
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | tuulihattuja
tuulihattu (Confiserie Firenze pakastetuulihattuja (á 250 g) ) | |
4 | liivatelehteä liivatelehti | |
175 g g | leivontasuklaata leivontasuklaa | |
2 rkl rkl | vettä vesi | |
3 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
0,75 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
0,5 dl dl | kaakaojauhetta kaakaojauhe | |
400 g g | vadelmia
vadelma (tuoreita) |
Koristeluun
25 g g | leivontasuklaata
leivontasuklaa (sulatettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNäyttävä suklaakakku tuulihatuista
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
- Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
- Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi, puristele liivatteet kuiviksi ja liuota kuumaan veteen.
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma, tomusokeri, kaakao sekä suklaasula ja lopuksi liivateliemi.
- Pingota irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Asettele jäisiä tuulihattuja ja vadelmia irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti. Kaada ja tasoita suklaatäyte päälle. Asettele täytteen päälle loput tuulihatut ja vadelmat.
- Anna kakun hyytyä peitettynä jääkaapissa 2-3 tuntia tai seuraavaan päivään.
- Koristele suklaakakku valuttamalla sulatetusta suklaasta raitoja sen pinnalle.
Vinkki: Jos haluat kakusta korkean, kuten kuvassa, varaa ekstrapaketillinen tuulihattuja ja muutama ylimääräinen vadelma. Asettele ne keoksi suklaakakun päälle ennen suklaaraidoitusta.