
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | piparkakkutaikinaa piparkakkutaikina |
Täyte
4 dl dl | kermaa kerma | |
400 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | |
200 g g | valkosuklaata valkosuklaa | |
0,75 dl dl | tomusokeria tomusokeri |
Koristeeksi
1 | viikunoita viikuna | |
0,25 | granaattiomenaa
granaattiomena (siemenet) | |
5 - 6 | viinirypäleitä viinirypäle | |
5 - 6 | suklaakonvehteja
suklaakonvehti (esim. Deluxe ganache -konvehtia) | |
8 - 9 | lumimantelia lumimanteli | |
5 - 6 | piparkakkuja piparkakku | |
2 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
1 rkl rkl | kookoshiutaleita kookoshiutale |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiparikakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata piparitaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina ohueksi levyksi jauhotetulla työtasolla. Leikkaa levystä veitsellä kolme noin 35 cm:n korkuista, kuusen muotoista palaa.
- Paista levyt leivinpaperin päällä uunipellillä 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa jaksoittain, välillä sekoitellen. Jätä jäähtymään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, suklaasula ja tomusokeri.
- Kokoa kakku asettamalla yksi jäähtynyt piparipohja tarjoiluvadille. Levitä tai pursota 1/3 täytteestä levylle. Nosta toinen levy päälle ja täytä 1/3 täytteellä. Nosta viimeinen levy paikoilleen ja kuorruta lopulla täytteellä.
- Koristele kakku viipaloiduilla viikunoilla, puolitetuilla viinirypäleillä, granaattiomenan siemenillä, konvehdeilla, lumimanteleilla, pipareilla, rosmariinin oksilla ja kookoshiutaleilla
Vinkki! Leivo lopusta taikinasta pikkupipareita, joilla voit myös koristella kakkua.