
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
200 g g | voita voi | |
4 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1,5 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 tl tl | ruokasoodaa ruokasooda | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
1 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
3 | kananmunaa kananmuna | |
2 dl dl | sokeria sokeri | |
1,5 dl dl | ruokosokeria ruokosokeri | |
300 g g | porkkanaa porkkana |
Täyte
100 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | |
2,5 dl dl | tomusokeria tomusokeri |
Päälle
250 g g | taateleita taateli | |
2 dl dl | omenamehua
omenamehu (tai portviiniä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTaateliaateloitu porkkanakakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Valmistusaika 20 min + 12 tuntia imeytymiseen
- Sulata voi.
- Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
- Sekoita jauhoihin leivinjauhe, sooda ja mausteet.
- Vaahdota munat ja sokerit.
- Sekoita vaahtoon vuorotellen voisulaa ja jauhoseosta.
- Sekoita joukkoon viimeiseksi porkkanaraaste.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1 _ l, Ø 22 cm)
- Paista kakkua 175-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.
- Anna jäähtyä vuoassa hetki ennen kumoamista.Kumoa taatelit kannelliseen astiaan ja kaada päälle portviini.
- Anna taateleiden imeä nestettä rauhassa yön ajan huoneenlämmössä.
- Halkaise kakku kahteen osaan.
- Vaahdota juusto ja sokeri keskenään sähkövatkaimella tasaiseksi.
- Levitä seos kakun väliin.
- Lusikoi taatelit kakun päälle liemineen.