
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | leivontasuklaata leivontasuklaa | |
3 dl dl | punajuuria
punajuuri (raastettuna) | |
3,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
3 dl dl | sokeria sokeri | |
1,5 dl dl | kaakaojauhetta
kaakaojauhe (tummaa) | |
2 tl tl | ruokasoodaa ruokasooda | |
2 dl dl | piimää piimä | |
1 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
3 kpl kpl | kananmunaa kananmuna |
Väliin
400 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | |
200 g g | voita voi | |
4 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
2 tl tl | vaniljauutetta vaniljauute |
Päälle
2 - 3 dl dl | karpaloita
karpalo (jäisinä) | |
3 - 4 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKarpalo-suklaakakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kuori ja raasta punajuuret.
- Sekoita yleiskoneen kulhossa jauhot, sokeri, siivilöity kaakaojauhe ja sooda.
- Laita kone päälle, anna koneen käydä pienellä teholla. Kaada kuivien aineiden joukkoon piimä ja öljy. Lisää munat yksitellen. Lisää lopuksi jäähtynyt suklaa.
- Kaada taikina irtopohjaiseen (noin 24 cm) voideltuun kakkuvuokaan.
- Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 50-60 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä hammastikulla, jos tikku on puhdas, kakku on valmis. Jäähdytä pohja hyvin.
- Sekoita tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi käsivatkaimella sekaisin. Lisää tomusokeri ja vaniljauute.
- Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kokoa kakku kakkuvuokaan. Levitä kolmasosa täytteestä kakun pohjalle, paina keksiosa päälle ja lisää täytettä, laita kansi päälle. Laita hetkiksi kylmään maustumaan.
- Levitä loppu täyte kauttaaltaan kakun päälle ja reunoille. Asettele karpalot ja rosmariinit kakun päälle.