Helppous yllättää
Karpalo-suklaakakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

100 g g leivontasuklaata leivontasuklaa
3 dl dl punajuuria punajuuri
(raastettuna)
3,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
3 dl dl sokeria sokeri
1,5 dl dl kaakaojauhetta kaakaojauhe
(tummaa)
2 tl tl ruokasoodaa ruokasooda
2 dl dl piimää piimä
1 dl dl rapsiöljyä rapsiöljy
3 kpl kpl kananmunaa kananmuna

Väliin

400 g g tuorejuustoa tuorejuusto
200 g g voita voi
4 dl dl tomusokeria tomusokeri
2 tl tl vaniljauutetta vaniljauute

Päälle

2 - 3 dl dl karpaloita karpalo
(jäisinä)
3 - 4 oksaa oksa rosmariinia rosmariini

Karpalo-suklaakakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(7)

Valmistus

  1. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kuori ja raasta punajuuret.
  2. Sekoita yleiskoneen kulhossa jauhot, sokeri, siivilöity kaakaojauhe ja sooda.
  3. Laita kone päälle, anna koneen käydä pienellä teholla. Kaada kuivien aineiden joukkoon piimä ja öljy. Lisää munat yksitellen. Lisää lopuksi jäähtynyt suklaa.
  4. Kaada taikina irtopohjaiseen (noin 24 cm) voideltuun kakkuvuokaan.
  5. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 50-60 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä hammastikulla, jos tikku on puhdas, kakku on valmis. Jäähdytä pohja hyvin.
  6. Sekoita tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi käsivatkaimella sekaisin. Lisää tomusokeri ja vaniljauute.
  7. Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kokoa kakku kakkuvuokaan. Levitä kolmasosa täytteestä kakun pohjalle, paina keksiosa päälle ja lisää täytettä, laita kansi päälle. Laita hetkiksi kylmään maustumaan.
  8. Levitä loppu täyte kauttaaltaan kakun päälle ja reunoille. Asettele karpalot ja rosmariinit kakun päälle.

Tarjoukset

Milbona Tuorejuusto 2 kplMilbona Tuorejuusto 2 kpl
Milbona Tuorejuusto 2 kpl
18.10 - 20.10
-20 %
2 kpl
2,00