
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | keksejä
keksi (Sondey Biscotti täysjyväkeksejä) | |
70 g g | voita voi |
Täyte 1
3 kpl kpl | liivatelehteä liivatelehti | |
200 g g | pähkinä-nougatlevitettä pähkinä-nougatlevite | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
2 rkl rkl | glögiä
glögi (tai vettä) |
Täyte 2
250 g g | mascarponea mascarpone | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 tl tl | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (raastettuna) | |
3 kpl kpl | liivatelehteä liivatelehti | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma |
Päälle
1 kourallista kourallinen | suklaamakeisia suklaamakeinen | |
1 ripausta ripaus | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (pieninä suikaleina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPähkinäinen juustokakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Levitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle, sulje panta ja repäise ylimääräiset paperit reunoilta pois.
2. Murskaa keksit muruiksi. Sekoita mukaan sulatettu voi ja painele seos vuoan pohjalle.
3. Upotatäytteiden liivatteet likoamaan kylmään veteen.
4. Lusikoi pähkinälevite purkista kulhoon. Vaahdota kerma.
5. Kuumenna glögi kiehuvaksi ja liuota siihen 3 puristettua liivatetta.
6. Sekoita pähkinälevitteeseen ensin liivateseos sähkövatkaimella vatkaten ja kääntele mukaan kermavaahto. Levitä seos murupohjalle.
7. Sekoita mascarponeen sokerit, kuoriraaste ja kiehuvaan mehuun liuotetut liivatteet. Nostele mukaan vatkattu kerma. Kaada seos suklaatäytteen päälle. Peitä vuoka kelmulla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
8. Irrota kakku tarjoiluvadille ja koristele joulumakeisin. Kakku säilyy hyvin jääkaapissa.