
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
100 g g | keksejä
keksi (Digestive-keksejä, n. 7 kpl) | |
40 g g | voita voi |
Täyte
250 g g | mascarponea mascarpone | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
250 g g | mämmiä mämmi | |
2 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) |
Koristeeksi
100 g g | pähkinäsekoitusta
pähkinäsekoitus (pähkinä-, sulttaanirusina-, karpalosekoitusta) | |
2 rkl rkl | hunajaa
hunaja (juoksevaa) | |
1 ripausta ripaus | minttua
minttu (tuoreita mintunlehtiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJäädytetty mämmi-juustokakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Murskaa keksit hienoksi pakastepussissa kaulimella painellen. Lisää sulatettu voi ja painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle (Ø 16 cm).
2. Sekoita mascarponejuustoon noin 1 dl sokeria. Mausta seos vaniljasokerilla.
3. Erota munista keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset juustoseokseen, samoin mämmi.
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää loput sokerista koko ajan vatkaten. Nostele valkuaisvaahto juustoseokseen.
5. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada seos keksipohjan päälle ja peitä foliolla. Anna jäätyä pakastimessa yön yli.
6. Ota kakku pakastimesta pehmenemään noin puoli tuntia ennen tarjoamista.
7. Siirrä kakku vuoasta tarjoiluvadille ja koristele pähkinä-hedelmäseoksella, hunajalla ja mintulla.