
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | perunaa
peruna (isoa perunaa) | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
400 g g | pakastevihanneksia
pakastevihannekset (oman maun mukaan) | |
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
1,5 l l | vettä vesi | |
2 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | |
10 kpl kpl | mustapippuria
mustapippuri (kokonaista mustapippuria) | |
500 g g | siskonmakkaroita siskonmakkara | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSiskonmakkarakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää perunat, keittovihannekset sekä chilijauhe.
- Kuullota hetki ja lisää tomaattipyree. Kaada päälle vesi ja lisää liemikuutiot sekä mustapippurit.
- Keitä kunnes perunat alkavat olla melkein kypsiä ja puristele joukkoon siskonmakkarat.
- Anna keiton kiehua hiljalleen kunnes siskonmakkarat ovat kypsiä.
- Tarkista maku, mausta tarvittaessa suolalla ja ripottele pinnalle reilusti hienonnettua persiljaa.