
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | perunaa
peruna (isoa perunaa) | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
400 g g | pakastevihanneksia
pakastevihannekset (oman maun mukaan) | ||
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | ||
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | ||
1,5 l l | vettä vesi | ||
2 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | ||
10 kpl kpl | mustapippuria
mustapippuri (kokonaista mustapippuria) | ||
500 g g | siskonmakkaroita siskonmakkara | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSiskonmakkarakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää perunat, keittovihannekset sekä chilijauhe.
- Kuullota hetki ja lisää tomaattipyree. Kaada päälle vesi ja lisää liemikuutiot sekä mustapippurit.
- Keitä kunnes perunat alkavat olla melkein kypsiä ja puristele joukkoon siskonmakkarat.
- Anna keiton kiehua hiljalleen kunnes siskonmakkarat ovat kypsiä.
- Tarkista maku, mausta tarvittaessa suolalla ja ripottele pinnalle reilusti hienonnettua persiljaa.