
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | purjoa
purjo (n. 200 g) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 | porkkanaa porkkana | |
2 vartta varsi | selleriä selleri | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
6 dl dl | vettä vesi | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 tlk tlk | kidneypapuja kidneypapu | |
2 dl dl | makaronia makaroni | |
100 g g | lehtikaalia lehtikaali | |
1 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
pippurisekoitusta
pippurisekoitus (chili & pippurisekoitusta) | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
1 palaa pala | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
1 kourallista kourallinen | timjamia
timjami (tuoretta, hienonnettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta-papukeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Huuhtele purjo. Leikkaa se pitkittäin puoliksi ja sitten ohuiksi puolirenkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele porkkanat, hienonna lehtisellerin varret.
2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota purjoa, valkosipulia, porkkanaa ja lehtiselleriä noin 10 minuuttia. Lisää tomaattimurska, vesi ja laakerinlehdet. Keitä noin 15 minuuttia.
3. Valuta pavut ja lisää kattilaan makaronien kanssa. Keitä vielä 10 minuuttia tai kunnes makaronit ovat kypsiä.
4. Riivi lehtikaali pieniksi paloiksi ja sekoita keiton joukkoon. Mausta punaviinietikalla, Chili & Pepper -mausteella, suolalla ja mustapippurilla.
5. Tarjoile vastaraastetun parmesaanin ja tuoreen timjamin kanssa.