Helppous yllättää
Pasta-papukeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 purjoa purjo
(n. 200 g)
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 porkkanaa porkkana
2 vartta varsi selleriä selleri
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 prk prk tomaattimurskaa tomaattimurska
6 dl dl vettä vesi
2 laakerinlehteä laakerinlehti
1 tlk tlk kidneypapuja kidneypapu
2 dl dl makaronia makaroni
100 g g lehtikaalia lehtikaali
1 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
pippurisekoitusta pippurisekoitus
(chili & pippurisekoitusta)
suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 palaa pala parmesaania parmesaani
(raastettuna)
1 kourallista kourallinen timjamia timjami
(tuoretta, hienonnettuna)

Pasta-papukeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(19)

Valmistus

1. Huuhtele purjo. Leikkaa se pitkittäin puoliksi ja sitten ohuiksi puolirenkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele porkkanat, hienonna lehtisellerin varret.

2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota purjoa, valkosipulia, porkkanaa ja lehtiselleriä noin 10 minuuttia. Lisää tomaattimurska, vesi ja laakerinlehdet. Keitä noin 15 minuuttia.

3. Valuta pavut ja lisää kattilaan makaronien kanssa. Keitä vielä 10 minuuttia tai kunnes makaronit ovat kypsiä.

4. Riivi lehtikaali pieniksi paloiksi ja sekoita keiton joukkoon. Mausta punaviinietikalla, Chili & Pepper -mausteella, suolalla ja mustapippurilla.

5. Tarjoile vastaraastetun parmesaanin ja tuoreen timjamin kanssa.