
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa jauheliha | ||
naudan paistijauhelihaa | |||
6 | perunaa peruna | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
200 g g | pakastevihanneksia pakastevihannekset | ||
esim. keittojuurekset | |||
1,5 l l | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | ||
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Viimeistelyyn:
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Jauhelihakeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(22)
Valmistus
- Ruskista jauheliha paistinpannulla ja nosta sivuun odottamaan.
- Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kattilassa öljy ja lisää perunat sekä keittovihannekset.
- Pyöräytä pari kertaa ja kaada kattilaan vesi. Lisää liemikuutio, laakerinlehdet ja ripaus suolaa sekä mustapippuria.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljaa poreillen niin, että perunat pehmenevät.
- Sekoita keittoon ruskistettu jauheliha ja hienonnettu persilja. Hauduta vielä 5-10 minuuttia.