Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan paistijauhelihaa) | |
6 | perunaa peruna | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
200 g g | pakastevihanneksia
pakastevihannekset (esim. keittojuurekset) | |
1,5 l l | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Viimeistelyyn:
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJauhelihakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ruskista jauheliha paistinpannulla ja nosta sivuun odottamaan.
- Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kattilassa öljy ja lisää perunat sekä keittovihannekset.
- Pyöräytä pari kertaa ja kaada kattilaan vesi. Lisää liemikuutio, laakerinlehdet ja ripaus suolaa sekä mustapippuria.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljaa poreillen niin, että perunat pehmenevät.
- Sekoita keittoon ruskistettu jauheliha ja hienonnettu persilja. Hauduta vielä 5-10 minuuttia.