Helppous yllättää
Jauhelihakeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan paistijauhelihaa)
6 perunaa peruna
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
200 g g pakastevihanneksia pakastevihannekset
(esim. keittojuurekset)
1,5 l l vettä vesi
1 kuutiota kuutio lihalientä lihaliemi
2 laakerinlehteä laakerinlehti
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Viimeistelyyn:

1 nippua nippu lehtipersiljaa lehtipersilja

Jauhelihakeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(24)

Valmistus

  1. Ruskista jauheliha paistinpannulla ja nosta sivuun odottamaan.
  2. Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna kattilassa öljy ja lisää perunat sekä keittovihannekset.
  3. Pyöräytä pari kertaa ja kaada kattilaan vesi. Lisää liemikuutio, laakerinlehdet ja ripaus suolaa sekä mustapippuria.
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljaa poreillen niin, että perunat pehmenevät.
  5. Sekoita keittoon ruskistettu jauheliha ja hienonnettu persilja. Hauduta vielä 5-10 minuuttia.