
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
3 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
5 dl dl | maitoa maito | ||
150 g g | pinaattia pinaatti | ||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 nokaretta nokare | voita voi | ||
paistamiseen |
Feta-puolukkalisuke
1 pkt pkt | fetajuustoa fetajuusto | ||
Eridanous fetajuustoa (200 g) | |||
100 g g | puolukoita puolukka | ||
pakaste | |||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
2 dl dl | pinaattia pinaatti |
Pinaattiletut ja feta-puolukkalisuke
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(4)
Valmistus
- Vispilöi kananmunat, vehnäjauho ja maito tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon sulatettu, valutettu pinaatti ja suola. Anna turvota 5 minuuttia.
- Paista taikinasta lettupannulla pikkulettuja.
- Murenna feta kulhoon. Sekoita fetan joukkoon muut täytteen aineet.
- Tarjoa pinaattiletut feta-puolukkalisukkeen ja tuoreiden pinaatinlehtien kera.
Vinkki! Voit paistaa taikinasta myös isoja lettuja ja taitella pinaattiletut täytteineen kolmioiksi tai rulliksi.