
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | porkkanaa porkkana | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
0,5 dl dl | mantelilastuja mantelilastu |
Yrttibulgur
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaFetasalaatti paahdetuilla porkkanoilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Halkaise porkkanat (niitä ei ole pakko kuoria) pitkittäin 2-4 osaan. Laita leivinpaperille uunipellille, valuta päälle öljy ja ripottele suola ja pippuri. Paahda porkkanoita 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Hienonna yrtit. Sekoita bulguriin yrtit ja rucola. Mausta öljyllä, sitruunan mehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
4. Kokoa salaatti kaatamalla yrttibulgur tarjoiluvadille. Asettele päälle porkkanat, murusta feta ja ripottele mantelit.