
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | porkkanaa porkkana | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
0,5 dl dl | mantelilastuja mantelilastu |
Yrttibulgur
4 annosta annos | bulguria bulgur | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika | |
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFetasalaatti paahdetuilla porkkanoilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Halkaise porkkanat (niitä ei ole pakko kuoria) pitkittäin 2-4 osaan. Laita leivinpaperille uunipellille, valuta päälle öljy ja ripottele suola ja pippuri. Paahda porkkanoita 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Hienonna yrtit. Sekoita bulguriin yrtit ja rucola. Mausta öljyllä, sitruunan mehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
4. Kokoa salaatti kaatamalla yrttibulgur tarjoiluvadille. Asettele päälle porkkanat, murusta feta ja ripottele mantelit.