Helppous yllättää
Fetasalaatti paahdetuilla porkkanoilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g porkkanaa porkkana
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
200 g g fetajuustoa fetajuusto
0,5 dl dl mantelilastuja mantelilastu

Yrttibulgur

4 annosta annos bulguria bulgur
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika
1 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
1 ruukkua ruukku rucolaa rucola
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 rkl rkl hunajaa hunaja
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Fetasalaatti paahdetuilla porkkanoilla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(4)

Valmistus

1. Halkaise porkkanat (niitä ei ole pakko kuoria) pitkittäin 2-4 osaan. Laita leivinpaperille uunipellille, valuta päälle öljy ja ripottele suola ja pippuri. Paahda porkkanoita 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Hienonna yrtit. Sekoita bulguriin yrtit ja rucola. Mausta öljyllä, sitruunan mehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.

4. Kokoa salaatti kaatamalla yrttibulgur tarjoiluvadille. Asettele päälle porkkanat, murusta feta ja ripottele mantelit.