Helppous yllättää
Vegaaninen thaisalaattikulho

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt Nyhtökauraa Nyhtökaura
2 dl dl edamamepapuja edamamepavut
0,5 punakaalia punakaali
0,25 keräkaalia keräkaali
2 kevätsipulia kevätsipuli
(varsineen)
1 paprikaa paprika
2 porkkanaa porkkana
1 dl dl suolapähkinöitä suolapähkinä

Maapähkikastike

4 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi
1 dl dl vettä vesi
1 tl tl chilikastiketta chilikastike
(Kania chilikastiketta)
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
2 rkl rkl soijakastiketta soijakastike

Vegaaninen thaisalaattikulho

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

  1. Valmista ensin maapähkinäkastike laittamalla kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Tarjoa kastike erikseen.
  2. Keitä papuja vedessä 4 minuuttia. Huuhtele kylmän veden alla ja valuta.
  3. Pese ja leikkaa punasalaatti ja keräkaali ohuiksi suikaleiksi.
  4. Hienonna kevätsipulinvarret.
  5. Halkaise paprika, ota siemenet pois ja suikaloi.
  6. Kuori porkkanat ja raasta karkealla terällä. Sekoita kaikki kasvikset keskenään.
  7. Lämmitä nyhtökaura nopeasti öljytyllä pannulla. Lisää kasvissekoituksen päälle tai sekoita joukkoon. Ripottele lopuksi päälle suolapähkinöitä.

Tarjoukset

Kotimainen keräkaaliKotimainen keräkaali
Kotimainen keräkaali
25.10 - 27.10
-30 %
0,99
0,69