
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | Nyhtökauraa Nyhtökaura | |
2 dl dl | edamamepapuja edamamepavut | |
0,5 | punakaalia punakaali | |
0,25 | keräkaalia keräkaali | |
2 | kevätsipulia
kevätsipuli (varsineen) | |
1 | paprikaa paprika | |
2 | porkkanaa porkkana | |
1 dl dl | suolapähkinöitä suolapähkinä |
Maapähkikastike
4 rkl rkl | maapähkinävoita maapähkinävoi | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 tl tl | chilikastiketta
chilikastike (Kania chilikastiketta) | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegaaninen thaisalaattikulho
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin maapähkinäkastike laittamalla kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Tarjoa kastike erikseen.
- Keitä papuja vedessä 4 minuuttia. Huuhtele kylmän veden alla ja valuta.
- Pese ja leikkaa punasalaatti ja keräkaali ohuiksi suikaleiksi.
- Hienonna kevätsipulinvarret.
- Halkaise paprika, ota siemenet pois ja suikaloi.
- Kuori porkkanat ja raasta karkealla terällä. Sekoita kaikki kasvikset keskenään.
- Lämmitä nyhtökaura nopeasti öljytyllä pannulla. Lisää kasvissekoituksen päälle tai sekoita joukkoon. Ripottele lopuksi päälle suolapähkinöitä.