Helppous yllättää
Tofu-kvinoasalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 dl dl kvinoaa kvinoa
2 greippiä greippi
(verigreippi)
2 avokadoja avokado
1 salaattia salaatti
(esim. Kartanon salaattia)
1 pkt pkt tofua tofu
(savunmakuista)
1 pss pss babypinaattia babypinaatti

Kastike

1 dl dl appelsiinimehua appelsiinimehu
(puristettuna tuoreesta appelsiinista)
1 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
1 tl tl hunajaa hunaja
1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Tofu-kvinoasalaatti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(9)

Valmistus

  1. Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä ennen keittämistä.
  2. Keitä kvinoa kypsäksi ripauksella suolaa maustetussa vedessä 10-15min.
  3. Sekoita kastikkeen aineet pienessä kulhossa.
  4. Kuori verigreippi, myös kuoren valkoinen osa, ja leikkaa siivuiksi.
  5. Leikkaa avokado viipaleiksi. Revi salaatti. Kuutioi tofu.
  6. Paista kuutiot öljyssä kauniin ruskeiksi.
  7. Laita tarjoiluvadille salaatti, pinaatti, kvinoa, greippisiivut, avokadoviipaleet ja lämpimät tofukuutiot.
  8. Sekoita kevyesti nostellen.
  9. Pirskottele kastike salaatin pinnalle tai tarjoile erikseen.