
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | kvinoaa kvinoa | |
2 | greippiä
greippi (verigreippi) | |
2 | avokadoja avokado | |
1 | salaattia
salaatti (esim. Kartanon salaattia) | |
1 pkt pkt | tofua
tofu (savunmakuista) | |
1 pss pss | babypinaattia babypinaatti |
Kastike
1 dl dl | appelsiinimehua
appelsiinimehu (puristettuna tuoreesta appelsiinista) | |
1 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 tl tl | hunajaa hunaja | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTofu-kvinoasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä ennen keittämistä.
- Keitä kvinoa kypsäksi ripauksella suolaa maustetussa vedessä 10-15min.
- Sekoita kastikkeen aineet pienessä kulhossa.
- Kuori verigreippi, myös kuoren valkoinen osa, ja leikkaa siivuiksi.
- Leikkaa avokado viipaleiksi. Revi salaatti. Kuutioi tofu.
- Paista kuutiot öljyssä kauniin ruskeiksi.
- Laita tarjoiluvadille salaatti, pinaatti, kvinoa, greippisiivut, avokadoviipaleet ja lämpimät tofukuutiot.
- Sekoita kevyesti nostellen.
- Pirskottele kastike salaatin pinnalle tai tarjoile erikseen.