Helppous yllättää
Halloumi-punajuurisalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt halloumia halloumi
(Eridanous halloumia (225 g))
6 kpl kpl punajuuria punajuuri
(n. 500 g)
3 porkkanaa porkkana
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl suolaa suola
1 tl tl juustokuminaa juustokumina
0,5 granaattiomenaa granaattiomena
(siemenet)

Couscous

2 dl dl couscousia couscous
2 dl dl vettä vesi
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 - 2 rkl rkl minttua minttu
(tuoretta, hienonnettuna)
1 tl tl juustokuminaa juustokumina
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Lisäksi

1 pkt pkt hummusta hummus
(Chef Select hummusta (200 g))

Halloumi-punajuurisalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(3)

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele punajuuret ja porkkanat. Siirrä juurekset leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää kasviksille öljy ja mausteet ja pyörittele kaikkialle kasviksiin. Paahda kasviksia uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  2. Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta oliiviöljyllä, sitruunamehulla, mintulla, juustokuminalla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kuutioi ja paista halloumijuusto öljyssä paistinpannulla.
  4. Kokoa salaatti tarjoiluvadille: couscousia, päälle paahdettuja juureksia, halloumia ja granaattiomenan siemeniä. Viimeistele mintulla ja tarjoa hummuksen kera.

Tarjoukset

Kotimainen porkkanaKotimainen porkkana
Kotimainen porkkana
02.12 - 05.12
TUORETTA!
0,95