
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | halloumia
halloumi (Eridanous halloumia (225 g)) | |
6 kpl kpl | punajuuria
punajuuri (n. 500 g) | |
3 | porkkanaa porkkana | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
0,5 | granaattiomenaa
granaattiomena (siemenet) |
Couscous
2 dl dl | couscousia couscous | |
2 dl dl | vettä vesi | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 - 2 rkl rkl | minttua
minttu (tuoretta, hienonnettuna) | |
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
1 pkt pkt | hummusta
hummus (Chef Select hummusta (200 g)) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHalloumi-punajuurisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele punajuuret ja porkkanat. Siirrä juurekset leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää kasviksille öljy ja mausteet ja pyörittele kaikkialle kasviksiin. Paahda kasviksia uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta oliiviöljyllä, sitruunamehulla, mintulla, juustokuminalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Kuutioi ja paista halloumijuusto öljyssä paistinpannulla.
- Kokoa salaatti tarjoiluvadille: couscousia, päälle paahdettuja juureksia, halloumia ja granaattiomenan siemeniä. Viimeistele mintulla ja tarjoa hummuksen kera.