
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 siivua siivu | leipää
leipä (vaaleaa leipää mieluiten) | |
1 | punasipulia punasipuli | |
2 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
1 tl tl | sokeria sokeri | |
7 | tomaattia tomaatti | |
2 oksaa oksa | basilikaa basilika | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPanzanella-salaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Murra leipäviipaleet pariin kolmeen palaan ja kumoa kulhoon. Kaada päälle kylmää vettä ja pyöräytä leipiä vedessä. Anna liota viitisen minuuttia ja puristele sitten leivistä vesi huolellisesti pois. Paloittele leipä salaattikulhoon tai -vadille.
2. Kuori ja halkaise sipuli. Leikkaa se ohuiksi viipaleiksi ja laita toiseen kulhoon maustumaan etikan ja sokerin kera.
3. Poista tomaateista navat ja revi tomaatit suupalan kokoisiksi paloiksi leipien päälle. Silppua päälle basilika. Sekoita kevyesti ja mausta suolalla. Valuta päälle oliiviöljyä sekä sipulimarinadi. Viimeistele salaatti marinoiduilla sipuleilla ja mustapippurilla.