Helppous yllättää
Thaimaalainen kaalisalaatti naudanfileellä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g punakaalia punakaali
1 sipulia sipuli
(pieni)
150 g g kurkkua kurkku
1 nippua nippu korianteria korianteri
1 porkkanaa porkkana
300 g g salaattisekoitusta salaattisekoitus

Pannulle

150 g g naudanlihaa naudanliha
(fileetä)

Kastike

5 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 tl tl inkivääriä inkivääri
1 limeä lime
(mehu puristettuna)
1 rkl rkl hunajaa hunaja
6 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 kpl kpl chiliä chili
(silputtuna)

Thaimaalainen kaalisalaatti naudanfileellä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(3)

Valmistus

  1. Paista pihvejä paistinpannulla keskilämmöllä noin 2-4 minuuttia per puoli (kypsyysaste: medium). Kääri pihvit alumiinifolioon ja anna levätä 5-10 minuuttia.
  2. Paahda sillä aikaa cashewpähkinät ja murenna ne wasabipähkinöiden kanssa.
  3. Kasaa kaikki salaattiainekset kulhoon. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään kulhossa ja kaada salaattiseoksen joukkoon.
  4. Asettele salaattiseos lautaselle.
  5. Leikkaa levänneet pihvit ohuiksi viipaleiksi ja lisää salaatin päälle.