
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | punakaalia punakaali | |
1 | sipulia
sipuli (pieni) | |
150 g g | kurkkua kurkku | |
1 nippua nippu | korianteria korianteri | |
1 | porkkanaa porkkana | |
300 g g | salaattisekoitusta salaattisekoitus |
Pannulle
150 g g | naudanlihaa
naudanliha (fileetä) |
Kastike
5 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
1 tl tl | inkivääriä inkivääri | |
1 | limeä
lime (mehu puristettuna) | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
6 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 kpl kpl | chiliä
chili (silputtuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listThaimaalainen kaalisalaatti naudanfileellä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paista pihvejä paistinpannulla keskilämmöllä noin 2-4 minuuttia per puoli (kypsyysaste: medium). Kääri pihvit alumiinifolioon ja anna levätä 5-10 minuuttia.
- Paahda sillä aikaa cashewpähkinät ja murenna ne wasabipähkinöiden kanssa.
- Kasaa kaikki salaattiainekset kulhoon. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään kulhossa ja kaada salaattiseoksen joukkoon.
- Asettele salaattiseos lautaselle.
- Leikkaa levänneet pihvit ohuiksi viipaleiksi ja lisää salaatin päälle.