Helppous yllättää
Omena-fenkoli-rypälesalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 - 2 kpl kpl omenaa omena
200 - 250 g g salaattia salaatti
(cosmopolitan salaatti sopii parhaiten)
0,5 kpl kpl fenkolia fenkoli
2 dl dl viinirypäleitä viinirypäle
(tummia)
0,5 dl dl pinjansiemeniä pinjansiemen

Kastike

1 dl dl sekahedelmämehua sekahedelmämehu
(karpalo-rypälejuoma toimii parhaiten)
0,5 dl dl rapsiöljyä rapsiöljy
2 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
0,5 tl tl pippurisekoitusta pippurisekoitus
0,5 tl tl suolaa suola

Omena-fenkoli-rypälesalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus


1. Sekoita ensin kastikkeen aineet sekaisin kulhossa.

2. Kuori omenat ja leikkaa viipaleiksi. Ota halutessasi viipaleista ”omenakukkia” pienellä muotilla ja leikkaa loput kuutioiksi. Kumoa omenat maustumaan kastikkeeseen.

3. Halkaise salaatti, huuhtele, kuivaa ja revi tarjoiluvadille.

4. Höylää fenkoli ohuiksi lastuiksi. Pese ja puolita rypäleet. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla.

5. Asettele kaikki ainekset salaattivadille ja pirskottele lopuksi päälle omenoiden kastike.