Helppous yllättää
Lehtikaalisalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Kastike

125 g g cashewpähkinöitä cashewpähkinä
(yön yli liotettuna)
1 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl valkosipulia valkosipuli
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu puristettuna ja kuori raastettuna)
1 tl tl sinappia sinappi
(Dijon)
1 tl tl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
2 rkl rkl vettä vesi
2 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Salaattipohja

350 g g lehtikaalia lehtikaali
1 avokadoja avokado
2 rkl rkl kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo
1 dl dl saksanpähkinöitä saksanpähkinä
(murennettuna)
3 rkl rkl pähkinäsekoitusta pähkinäsekoitus
(Alesto Nuts & Grains -sekoitusta)

Lehtikaalisalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(6)

Valmistus

Huom: Liota cashewpähkinöitä vedessä yön yli.

  1. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Kuori ja raasta valkosipuli. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi kastikkeeksi.
  2. Leikkaa lehtikaalin ranka irti ja revi lehdet sopiviksi paloiksi. Kuori ja kuutioi avokado. Sekoita revitty lehtikaali, kuutioitu avokado, Nuts & Grains -sekoitus, karpalot ja saksanpähkinät.
  3. Sekoita kastike ja salaattipohja keskenään. Asettele salaatti kauniisti lautasille ja nauti.

Tarjoukset

SitruunaSitruuna
Sitruuna
14.10 - 17.10
HALVEMPI!
1,19
0,99