Helppous yllättää
Mustardo slaw – lisukesalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kpl kpl punakaalia punakaali
etikkaa etikka
1 rkl rkl sokeria sokeri
1 rkl rkl sinappia sinappi
(karkeaa sinappia)
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Mustardo slaw - lisukesalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(0)

Valmistus

Itse salaatti valmistuu nopeasti, mutta huomioithan, että salaatin maustuminen vie muutaman tunnin.

  1. Suikaloi punakaali ohuesti. Nuiji kaalisilppua perunasurvimella tai vaikka nyrkeillä, kunnes kaalin mehut lähtevät liikkeelle.
  2. Mausta etikalla, sokerilla ja sinapilla ja anna tekeytyä muutaman tunnin. Tarkista maku ennen tarjoilua ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.