
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | fenkolia fenkoli | ||
1 kpl kpl | sipulia sipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
4 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
100 g g | salamia salami | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
2 - 3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
100 g g | oliiveja oliivi |
Lisäksi
1 annosta annos | pastaa
pasta (esim. tagliatelleä) | ||
1 kourallista kourallinen | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (päälle) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaNopea salami-oliivipasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kattilassa.
- Suikaloi fenkoli ja sipuli.
- Hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy toisessa kattilassa ja kuullota fenkolia ja sipuleita hetki siinä.
- Lisää salamisuikaleet, mustapippuria ja sitruunamehu. Lisää myös oliivit.
- Kaada keitetty ja valutettu pasta samaan kattilaan muiden ainesten kanssa ja kääntele maut sekaisin.
- Tarjoile Grana Padano -raasteen kera.