
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | fenkolia fenkoli | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
4 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
100 g g | salamia salami | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 -3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
100 g g | oliiveja oliivi |
Lisäksi
1 annosta annos | pastaa pasta | ||
esim. tagliatelleä | |||
1 kourallista kourallinen | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | ||
päälle |
Nopea salami-oliivipasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kattilassa.
- Suikaloi fenkoli ja sipuli.
- Hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy toisessa kattilassa ja kuullota fenkolia ja sipuleita hetki siinä.
- Lisää salamisuikaleet, mustapippuria ja sitruunamehu. Lisää myös oliivit.
- Kaada keitetty ja valutettu pasta samaan kattilaan muiden ainesten kanssa ja kääntele maut sekaisin.
- Tarjoile Grana Padano -raasteen kera.