
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kasvispyörykät
1 pkt pkt | Vemondo vegejauhista
Vemondo vegejauhis (275g) | ||
2 rkl rkl | basilikaa basilika | ||
1 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Uunifetajuurekset
Vegaanimajoneesi
0,5 dl dl | kikherneitä
kikherne (pelkkää lientä) | ||
2,5 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1 tl tl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 tl tl | sinappia sinappi | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | basilikaa basilika | ||
1 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKasvispyörykät, uunifetajuurekset ja vegaanimajoneesi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Tee ensin vegaanimajoneesi: Siivilöi kikhernetölkistä säilykelientä sauvasekoittimen kapeaan kulhoon. Kaada kulhoon öljy, etikka, sinappi ja suola. Laske sauvasekoittimen pää kulhon pohjalle. Käynnistä sekoitin ja nosta terää muutaman kerran, kunnes majoneesi paksuuntuu. Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja yrteillä.
2. Paloittele juurekset. Siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää joukkoon kikherneet ja lehtikaalit. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa ja mustapippuria. Ripottele päälle feta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
3. Tee sitten kasvispyörykät: Sekoita vegejauhiksen joukkoon yrtit. (Vegejauhis on valmiiksi suolattua, joten pyörykät eivät kaipaa lisää suolaa.) Muotoile pieniksi pyöryköiksi ja paista pannulla öljyssä 6-7 minuuttia välillä sekoitellen.
4. Tarjoa Next Level -kasvispyörykät uunifetajuuresten ja vegaanimajoneesin kanssa.
Tiesitkö? Vemondon vegaaninen vegejauhis on valmistettu herkkusienestä sekä herne-, vehnä- ja soijaproteiinista, mutta sen ulkonäkö, koostumus ja maku muistuttavat lihaa. Lue lisää Lidlin Vemondo-tuotteista täältä.