
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | kasvisnakkeja
kasvisnakki (kasvisnakkeja) | ||
4 kpl kpl | perunaa peruna | ||
1 tlk tlk | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
1 tlk tlk | kikherneitä kikherne | ||
1 | chiliä
chili (punainen) | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 l l | vettä vesi | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
1 lorausta loraus | oliiviöljyä
oliiviöljy (paistamiseen) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
0,5 kpl kpl | purjoa purjo |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLämmittävä vegenakkikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pilko nakit. Kuori perunat ja leikkaa ne 2 cm kuutioiksi.
- Puolita purjo pituussuunnassa, pese se huolellisesti ja suikaloi ohueksi.
- Kuori ja hienonna valkosipuli, pienennä chili.
- Kuumenna tilkka oliiviöljyä kattilassa ja lisää nakit.
- Paistele hetken, lisää sitten paprikajauhe, juustokumina, chili ja valkosipuli.
- Jatka paistamista, kunnes mausteet alkavat tuoksua.
- Lisää pilkotut kasvikset, kikherneet, tomaattimurska sekä vesi ja kiehauta.
- Laske lämpöä ja anna ainesten keittyä hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Tarkista lopuksi keiton suolaisuus ja lisää suolaa tarvittaessa.