Helppous yllättää
Lämmittävä vegenakkikeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt kasvisnakkeja kasvisnakki
(kasvisnakkeja)
4 kpl kpl perunaa peruna
1 tlk tlk tomaattimurskaa tomaattimurska
1 tlk tlk kikherneitä kikherne
1 chiliä chili
(punainen)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 l l vettä vesi
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl juustokuminaa juustokumina
1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy
(paistamiseen)
1 ripausta ripaus suolaa suola
0,5 kpl kpl purjoa purjo

Lämmittävä vegenakkikeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

  1. Pilko nakit. Kuori perunat ja leikkaa ne 2 cm kuutioiksi.
  2. Puolita purjo pituussuunnassa, pese se huolellisesti ja suikaloi ohueksi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipuli, pienennä chili.
  4. Kuumenna tilkka oliiviöljyä kattilassa ja lisää nakit.
  5. Paistele hetken, lisää sitten paprikajauhe, juustokumina, chili ja valkosipuli.
  6. Jatka paistamista, kunnes mausteet alkavat tuoksua.
  7. Lisää pilkotut kasvikset, kikherneet, tomaattimurska sekä vesi ja kiehauta.
  8. Laske lämpöä ja anna ainesten keittyä hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  9. Tarkista lopuksi keiton suolaisuus ja lisää suolaa tarvittaessa.