
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | kasvisnakkeja
kasvisnakki (kasvisnakkeja) | |
4 kpl kpl | perunaa peruna | |
1 tlk tlk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 tlk tlk | kikherneitä kikherne | |
1 | chiliä
chili (punainen) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 l l | vettä vesi | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä
oliiviöljy (paistamiseen) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
0,5 kpl kpl | purjoa purjo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLämmittävä vegenakkikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pilko nakit. Kuori perunat ja leikkaa ne 2 cm kuutioiksi.
- Puolita purjo pituussuunnassa, pese se huolellisesti ja suikaloi ohueksi.
- Kuori ja hienonna valkosipuli, pienennä chili.
- Kuumenna tilkka oliiviöljyä kattilassa ja lisää nakit.
- Paistele hetken, lisää sitten paprikajauhe, juustokumina, chili ja valkosipuli.
- Jatka paistamista, kunnes mausteet alkavat tuoksua.
- Lisää pilkotut kasvikset, kikherneet, tomaattimurska sekä vesi ja kiehauta.
- Laske lämpöä ja anna ainesten keittyä hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Tarkista lopuksi keiton suolaisuus ja lisää suolaa tarvittaessa.