Helppous yllättää
Vihreä gazpacho

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kurkkua kurkku
1 avokadoja avokado
65 g g babypinaattia babypinaatti
0,5 chiliä chili
(vihreä palko)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl limemehua limemehu
1 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
1 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 ripausta ripaus oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl suolaa suola
1 dl dl kivennäisvettä kivennäisvesi

Päälle

1 palaa pala kurkkua kurkku
4 kourallista kourallinen rucolaa rucola
4 rkl rkl siemensekoitusta siemensekoitus
1 avokadoja avokado
(paloina)

Vihreä gazpacho-keitto

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(11)

Valmistus

1. Huuhtele kurkku ja leikkaa 5 sentin paloiksi. Säästä yksi pala koristeluun.

2. Halkaise avokado, poista siemen ja irrota kuoret. Jätä ¼ avokadoa koristeluun.

3. Huuhtele pinaatti. Poista chilistä kanta ja siemenet. Kuori ja paloittele valkosipulinkynsi.

4. Kumoa kaikki aineet monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Voit tehdä keiton myös tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Käynnistä kone ja anna käydä, kunnes seos on tasaista. Lisää kivennäisvettä, kunnes keitto on sopivan paksuista.

5. Jaa keitto lautasille ja koristele kurkkuviipaleilla, avokadokuutioilla, rucolalla ja siemensekoituksella. Tarjoa heti tai jäähdytä jääkaapissa hellepäivän raikastajaksi.