Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | paprikaa
paprika (isoa paprikaa) | |
1 dl dl | couscousia couscous | |
1,5 dl dl | kasvislientä kasvisliemi | |
0,5 | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
200 g g | herkkusieniä herkkusieni | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
suolaa ja pippuria
suola ja pippuri (myllystä) | ||
100 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
0,5 dl dl | lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettua persiljaa) | |
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (halutessasi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTäytetyt paprikat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Munaton
- Leikkaa paprikoista hattu pois ja puhdista niin, että pohja jää ehjäksi.
- Kaada couscous-ryynit kulhoon. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja kaada se coucous-ryynien päälle. Peitä kulho kelmulla ja anna ryynien turvota.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sienet. Kuumenna öljy pannulla ja paista niitä noin 5 minuuttia.
- Sekoita sienet ja kesäkurpitsa sekä murennettu feta kulhossa couscousin joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.
- Lusikoi täyte paprikoihin ja nosta hatut päälle. Paista 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
- Ripottele pinnalle persiljaa ja tarjoile.
Vinkki: Jos et halua tehdä kasvisversiota voit lisätä paprikan täytteeseen myös jauhelihaa sekaan.