Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Karpalo-suklaakakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 30 min.
Valmistusaika: 50 - 60 min.
  1. Sulata paloiteltu suklaa  mikrossa tai vesihauteessa. Kuori ja raasta punajuuret.
  2. Sekoita yleiskoneen kulhossa jauhot, sokeri, siivilöity kaakaojauhe ja sooda.
  3. Laita kone päälle, anna koneen käydä pienellä teholla. Kaada kuivien aineiden joukkoon piimä ja öljy. Lisää munat yksitellen. Lisää lopuksi jäähtynyt suklaa.
  4. Kaada taikina irtopohjaiseen (noin 24 cm) voideltuun kakkuvuokaan.
  5. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 50-60 minuuttia. Kokeile kakun kypsyyttä hammastikulla, jos tikku on puhdas, kakku on valmis. Jäähdytä pohja hyvin.
  6. Sekoita tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi käsivatkaimella sekaisin. Lisää tomusokeri ja vaniljauute.
  7. Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kokoa kakku kakkuvuokaan. Levitä kolmasosa täytteestä kakun pohjalle, paina keksiosa päälle ja lisää täytettä, laita kansi päälle. Laita hetkiksi kylmään maustumaan.
  8. Levitä loppu täyte kauttaaltaan kakun päälle ja reunoille. Asettele karpalot ja rosmariinit kakun päälle.