Helppous yllättää
Lumiukkokakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kpl kpl Confiserie Firenze mutakakut Confiserie Firenze mutakakku
1 prk prk vispikermaa vispikerma
(2 dl)
1 prk prk maitorahkaa maitorahka
(2 dl)
0,5 dl dl tomusokeria tomusokeri
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
2 kpl kpl Melting Snowman -sulavaa lumiukkoa Melting Snowman -sulava lumiukko

Koristeluun

keksejä keksi
rosmariinia rosmariini

Lumiukkokakku

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(13)

Valmistus

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon rahka ja mausta tomu- ja vaniljasokerilla.
  2. Irroita pohjapaperi kohmeisesta mutakakusta ja siirrä kakku tarjoiluastiaan. Levitä kerros kerma-rahkaseosta kakulle. Irroita toisesta kakusta pohjapaperi ja nosta kerma-rahkakerroksen päälle. Levitä päällimmäiseksi loppu kerma-rahkaseos.
  3. Tee lumiukkojen alaosaan pienet reiät ja ota sisällä olevat minivaahtokarkit ja suklaahiput talteen.
  4. Asettele lumiukot kakun keskelle. Viimeistele koristelu joulupipareilla, rosmariininoksilla, vaahtokarkeilla ja suklaahipulla.
  5. Anna kakun sulaa hetki ennen tarjoilua, jotta siitä on helpompi leikata paloja.

Vinkki: voit koristella kakun myös muilla jouluisilla Favorina-suklailla.