
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 kpl kpl | Confiserie Firenze mutakakut Confiserie Firenze mutakakku | |
1 prk prk | vispikermaa
vispikerma (2 dl) | |
1 prk prk | maitorahkaa
maitorahka (2 dl) | |
0,5 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 kpl kpl | Melting Snowman -sulavaa lumiukkoa Melting Snowman -sulava lumiukko |
Koristeluun
keksejä keksi | ||
rosmariinia rosmariini |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLumiukkokakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon rahka ja mausta tomu- ja vaniljasokerilla.
- Irroita pohjapaperi kohmeisesta mutakakusta ja siirrä kakku tarjoiluastiaan. Levitä kerros kerma-rahkaseosta kakulle. Irroita toisesta kakusta pohjapaperi ja nosta kerma-rahkakerroksen päälle. Levitä päällimmäiseksi loppu kerma-rahkaseos.
- Tee lumiukkojen alaosaan pienet reiät ja ota sisällä olevat minivaahtokarkit ja suklaahiput talteen.
- Asettele lumiukot kakun keskelle. Viimeistele koristelu joulupipareilla, rosmariininoksilla, vaahtokarkeilla ja suklaahipulla.
- Anna kakun sulaa hetki ennen tarjoilua, jotta siitä on helpompi leikata paloja.
Vinkki: voit koristella kakun myös muilla jouluisilla Favorina-suklailla.