
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | voita voi | |
2 dl dl | sokeria sokeri | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
1 | banaania banaani | |
3,5 dl dl | mantelijauhetta mantelijauhe | |
2 dl dl | perunajauhoja perunajauho | |
1 rkl rkl | piparkakkumaustetta piparkakkumauste | |
2 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
100 g g | valkosuklaata valkosuklaa | |
100 g g | tummaa suklaata tumma suklaa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGluteeniton joulukakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Voitele ja leivitä kakkuvuoka (vetoisuus n. 2 l) sokerilla tai raakaruokosokerilla.
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
- Lisää murskattu banaani yhdessä keskenään sekoitettujen kuivien aineiden ja rouhittujen suklaiden kanssa.
- Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 55 minuuttia.
- Kumoa kakku ja koristele halutessasi joko sitruunamehulla notkistetulla tomusokerilla tai sulatetulla suklaalla.
Vinkki: Jauhottomana kakku on helposti murenevaista. Lisää jauhojen joukkoon 1 rkl psylliumia, niin se pitää leivonnaisen paremmin koossa.